top of page
20220917_134628.jpg

El Teatre del Coro és un espai que forma part de la Societat Coral, entitat fundada el 1895 a Sentmenat. El teatre no és només un lloc on poder gaudir de les arts escèniques o el cinema, és també un espai on poder celebrar congressos i reunions.


Durant el 2020 s'han fet diversitat de reformes i millores que fan del Teatre un lloc ideal per gaudir de l'experiència, ja sigui en família, sol/a, amb amics i amigues, en parella... Un espai ple d'història que afegeix valor a l'acció d'anar al teatre.

 

PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

Les persones amb mobilitat reduïda tenen espais reservats al teatre. En el moment de comprar les entrades, cal comunicar-ho al personal de taquilla.  

MENORS D’EDAT

El Teatre del Coro no es farà responsable dels menors d’edat que acudeixin a les funcions o a les projeccions de cinema sense acompanyants adults. La responsabilitat sobre aquests menors abans, durant i després de la funció o projecció recaurà sobre els seus pares o tutors.

El Teatre del Coro forma part de

Obres de Modernització i gestió sostenible de les infraestructures d'arts escèniques i musicals amb càrrec als Fons Next Generation

bottom of page