top of page
PROGRAMACIÓ 2023
cartell_JACOB_MIMI_A4.jpg

Diumenge, 1 d'octubre a les 12:00 h 

JACOB, MIMI I ELS GOSSOS DEL BARRI

Doblada en català

En Jacob Ocell viu a la ciutat i somia convertir-se en arquitecte com el seu pare. Un dia, el pare, que sempre va atrafegat, ha de marxar per negocis durant uns dies i el noi haurà de passar una setmana sencera amb la seva cosina Mimi i el seu oncle Àguila al barri antic de Riga, Maskachka. Tan bon punt hi arriba, un ric home de negocis comença a excavar el parc central per transformar-lo i edificar-hi nous gratacels. En Jacob i la Mimi decideixen aturar el projecte. El cas és que tan sols poden fer-ho amb l’ajut d’una colla de gossos de carrer que… poden parlar!

*Compra d'entrades

Poster - Las buenas compañias.jpg

Diumenge, 8 d'octubre a les 18:30 h 

LAS BUENAS COMPAÑÍAS

Direcció: Sílvia Munt

L'estiu del 1977 la Bea de setze anys decideix unir-se al grup de dones de Rentería que lluita per la causa feminista i l'aprovació del dret a l'avortament. És també en aquest estiu que coneix la Miren, una noia una mica més gran que ella i de bona família. El compromís polític i la relació amb la Miren convertiran aquell estiu en una etapa que marcarà la vida de la Bea.

 

*Compra d'entrades

IMPREMTA_Cartell_Neu i els arbres-impremta-A4-A1 BO.jpg

Diumenge, 29 d'octubre a les 12:00 h 

NEU I ELS ARBRES MÀGICS

Doblada en català

Unides per una temàtica al voltant de la natura i els arbres, i per la riquesa poètica de les seves imatges i del seu grafisme, el quartet d’històries Neu i Els arbres màgics ens fa somriure amb la seva tendresa i ens fa pensar quan les coses o les persones canvien de papers. Els seus mons, poblats per bestioles, natura i personatges entranyables, constitueixen quatre contes inoblidables sobre l’enginy, l’amistat, el respecte i l’alegria de viure amb la natura.

 

*Compra d'entrades

Pòster pes baix.png

Dissabte, 4 de novembre a les 20:00 h 

ELS ENCANTATS

Direcció: Elena Trapé

Després de la seva separació, la Irene s'enfronta per primera vegada a l'absència de la seva filla petita, que està passant uns dies amb el seu pare. Incapaç d'adaptar-se a aquesta realitat, decideix viatjar a un poble del Pirineu català on té una casa, buscant recuperar la calma que fa temps que ha perdut. Però el poble, l'acabarà forçant a enfrontar-se a les seves pors.

 

*Compra d'entrades

SE_A3_cat_AF.jpg

Diumenge, 26 de novembre a les 12:00 h 

SOLAN & ERI, MISSIÓ A LA LLUNA

Doblada en català

50 anys després de la mítica arribada de l'home a la Lluna, Solan i Eri s'embarquen en una aventura espacial per fer el segon pas sobre la lluna.

Amb l'ajuda del vostre amic inventor i d'enginyoses eines, aconseguireu construir la vostra nau i arribar a l'espai?

Una pel·lícula plena de detalls imaginatius i personatges entranyables amb un rerefons irònic sobre els esdeveniments polítics actuals.

 

*Compra d'entrades

Ja ha passat...
cinema.jpg

Dissabte, 16 de setembre a les 20h 

20.000 ESPECIES DE ABEJAS

Direcció: Estibaliz Urresola Solaguren

 

Cocó, de vuit anys, no encaixa en les espectatives de la resta i no ho entèn. Tots al seu voltant insisteixen a dir-li Aitor, però no es reconeix en aquest nom...

el_sostre_groc_CAT_FINAL.jpg

Dissabte 1 de juliol a les 20h 

EL SOSTRE GROC

Direcció: Isabel Coixet

 

El 2018 un grup de nou dones van presentar una denúncia contra dos dels seus professors de l'Aula de Teatre de Lleida per abusos sexuals ocorreguts entre els anys 2001 i 2008, quan eren unes adolescents.

Cartell _ Vasil.jpg

Diumenge 21 de maig a les 18:30h 

VASIL

Direcció: Avelina Prat Garcia

 

 

Vasil és intel·ligent, carismàtic i un número u jugant al bridge i als escacs, però dorm al carrer des que va arribar de Bulgària. 

dossier-mama-es-pura-pluja-cat 1.jpg

Diumenge 7 de maig a les 18h

LA MAMA ÉS PURA PLUJA

La Jana és una nena de 8 anys forta i espavilada que té moltes ganes que arribi el Nadal, però aquest any l'haurà de passar amb la seva àvia, ja que la seva mare necessita un descans.

Dissabte 15 d'abril a les 20h

CARTEL_OFICIAL_MATERNAL_70X100.jpg

LA MATERNAL

Direcció: Pilar Palomero

 

 

La Carla té 14 anys i és una jove desafiant i rebel.

Viu en un vell restaurant de carretera als afores d’un poble amb la seva jove mare soltera mentre falta a classe i passa les hores amb el seu amic Efraín.

Dissabte 18 de març les 20h

SURO

Helena i Iván es proposen construir una nova vida en els boscos de sureres, però els seus diferents punts de vista sobre com viure en la terra emergeixen, desafiant el seu futur com a parella.

elcargolilabalena_70x100_72RGB_CAT.jpg

Diumenge 12 de març les 18:30 h

EL CARGOL I LA BALENA​

I ALTRES CONTES DEL MAR

Amb esperit inquiet i ganes de descobrir món, un petit cargol s’embarca en un viatge,  a la cua d’una balena geperuda, a través dels mars. Però, un dia, la balena perd el rumb i acaba encallada a una badia aïllada. Com ho farà el petit cargol per rescatar-la? Una bonica història d’una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí. 

cartell dna4.jpg

Diumenge 26 de febrer a les 12 h

AL SOSTRE DEL MÓN

EL LLARG VIATGE DE LA SASHA AL POL NORD

 

Sasha, una jove aristòcrata russa, està fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un vaixell trencaglaç, que no ha tornat d'una expedició al Pol Nord. Sasha parteix cap al Gran Nord seguint la pista de l'avi per tal de recuperar el vaixell.

un_ano_una_noche-194321683-large.jpg

Diumenge 5 de febrer a les 18:30 h

UN AÑO, UNA NOCHE

Ramón i Céline són una jove parella que es troba al local Bataclan de París la nit del 13 de novembre de 2015. Durant l’atac terrorista, els dos aconsegueixen, cadascun pel seu compte, entrar al vestidor dels músics i refugiar-s’hi. En sortir ja no són els mateixos. I no saben si podran tornar a ser-ho...

GORDON_I_PADDY-680x980-cat_v2.jpg

Diumenge 15 de gener les 18:30 h

GORDON I PADDY

El cap de policia del bosc Gordon està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. Paddy, una ratolineta intel·ligent amb un gran sentit de l’olfacte, sembla ser la candidata adequada. 

42_segundos-cartel-10608m.jpg

Diumenge 15 de gener les 18:30 h

42 SEGUNDOS

Pocs mesos abans de les olimpíades de Barcelona 92, la selecció espanyola de waterpolo sent que no està preparada i necessita un impuls si no volen fer el ridícul durant la competició.

bottom of page