top of page
PROGRAMACIÓ 2023

Dissabte 18 de març les 20h

​​

SURO

 

 

Helena i Iván es proposen construir una nova vida en els boscos de sureres, però els seus diferents punts de vista sobre com viure en la terra emergeixen, desafiant el seu futur com a parella.

Ja ha passat...
elcargolilabalena_70x100_72RGB_CAT.jpg

Diumenge 12 de març les 18:30 h

EL CARGOL I LA BALENA​

I ALTRES CONTES DEL MAR

Amb esperit inquiet i ganes de descobrir món, un petit cargol s’embarca en un viatge,  a la cua d’una balena geperuda, a través dels mars. Però, un dia, la balena perd el rumb i acaba encallada a una badia aïllada. Com ho farà el petit cargol per rescatar-la? Una bonica història d’una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí. 

cartell dna4.jpg

Diumenge 26 de febrer a les 12 h

AL SOSTRE DEL MÓN

EL LLARG VIATGE DE LA SASHA AL POL NORD

 

Sasha, una jove aristòcrata russa, està fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un vaixell trencaglaç, que no ha tornat d'una expedició al Pol Nord. Sasha parteix cap al Gran Nord seguint la pista de l'avi per tal de recuperar el vaixell.

Diumenge 5 de febrer a les 18:30 h

un_ano_una_noche-194321683-large.jpg

UN AÑO, UNA NOCHE

Ramón i Céline són una jove parella que es troba al local Bataclan de París la nit del 13 de novembre de 2015. Durant l’atac terrorista, els dos aconsegueixen, cadascun pel seu compte, entrar al vestidor dels músics i refugiar-s’hi. En sortir ja no són els mateixos. I no saben si podran tornar a ser-ho...

logotip Cicle Gaudí.png
GORDON_I_PADDY-680x980-cat_v2.jpg

GORDON I PADDY

Diumenge 15 de gener les 18:30 h

El cap de policia del bosc Gordon està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. Paddy, una ratolineta intel·ligent amb un gran sentit de l’olfacte, sembla ser la candidata adequada. 

42_segundos-cartel-10608m.jpg

42 SEGUNDOS

Diumenge 15 de gener les 18:30 h

Pocs mesos abans de les olimpíades de Barcelona 92, la selecció espanyola de waterpolo sent que no està preparada i necessita un impuls si no volen fer el ridícul durant la competició.

 

logotip Cicle Gaudí.png
UN NADAL DE PEL.LÍCULA
DESEMBRE / GENER 2022-23

KLARA I EL REGAL A LA GRANJA

KUNG FOOD

EL NEN DOFÍ

LA GRAN AVENTURA SUÏSSA

logotip Cicle Gaudí.png

LA VOLUNTARIA

Nely Reguera

Fastiguejada de la seva rutina de jubilada, i de comparar-se amb les seves amigues que són àvies, Marisa (Carmen Machi) decideix viatjar a un camp de refugiats grec on, a parer seu, necessiten a gent exactament com ella. En arribar allí, descobreix un món que no hauria pogut imaginar i que li porta a explorar els límits entre l'amor i la necessitat de sentir-se útil.

Dissabte 3 de desembre a les 20:00h

Dissabte 26 de novembre a les 20:00

ALCARRÀS

Carla Simón

Durant generacions, la família Solé, conrea una gran extensió de presseguers a Alcarràs, una petita localitat rural de Terres de ponent. Però aquest estiu, després de vuitanta anys conreant la mateixa terra, pot ser que sigui la seva última collita.

logotip Cicle Gaudí.png
logotip Cicle Gaudí.png

Diumenge 23 d'octubre a les 18:30

TOSCANA

Pau Durà

 

Amb un pot ple d’esperma a la butxaca camí a la clínica on l’espera la seva dona per a fer una fecundació in-vitro, en Santi, un crític culinari d’uns quaranta anys, xoca amb un cotxe que es dona a la fugida. Buscant ajuda, queda atrapat al restaurant Toscana, un local amb evidents problemes econòmics on, a punta d’escopeta, un antic cuiner reclama la seva quitança a l’amo d’aquest.

logotip Cicle Gaudí.png

Dissabte 1 d'octubre a les 20:00

ESCAPE ROOM

Hector Claramunt

Dues parelles, una nit en un “escape room” i 90 min. L’única manera d’escapar serà posant a prova la seva amistat, enfrontant-se a la veritat i superant un seguit d’enigmes perfectes per a l’ocasió. Ho aconseguiran? Definida com “l’única comèdia catalana de l’any” que combina l’humor i la intriga per fer-nos passar una molt bona estona.

PAN DE LIMÓN CON SEMILLAS DE AMAPOLA

Dissabte 22 de gener a les 20:00

Un relat sobre l'amistat, la maternitat i els secrets que amaga una recepta de pa oblidada a l'illa de Mallorca, recuperada per dues germanes que es retroben després de temps separades.

logotip Cicle Gaudí.png

3000 NITS en VOSC

Organitza el CIneclub del Coro

Dissabte 12 de febrer a les 19:00

Inspirada en una història real i rodada en una presó, 3000 nits explica la història d’una mestra palestina recent casada que va ser detinguda sota falses acusacions i empresonada en una presó israeliana on va donar a llum al seu fill.

Logo Cineclub.png

LAS LEYES DE LA FRONTERA

Dissabte 19 de febrer a les 20:00

Estiu de 1978. Ignacio Cañas, un estudiant de 17 anys, introvertit i una mica inadaptat que viu a Girona coneix al Zarco i a la Tere, dos joves delinqüents del barri xinès de la ciutat i es veu immers en una carrera imparable de furts, robatoris i atracaments.

logotip Cicle Gaudí.png

SIS DIES CORRENTS

Dissabte 26 de març a les 20:00

Basada en situacions i personatges reals, Sis Dies Corrents relata el dia a dia de la vida del Moha, el Valero i el Pep, treballadors d'una petita empresa de lampisteria i electricitat en la perifèria de Barcelona.

Guanyadora de 5 premis Gaudí, entre els quals, a millor pel·lícula en llengua catalana, millor direcció i a millor protagonista masculí.

logotip Cicle Gaudí.png

MEDITERRÁNEO

Diumenge 1 de maig a les 18:30

Tardor 2015. Dos socorristes, viatgen fins a Lesbos impactats per la fotografia d'un nen ofegat en les aigües del Mediterrani. En arribar descobreixen una realitat colpidora: cada dia milers de persones arrisquen les seves vides en la mar fugint de conflictes armats.

 

NO RECOMANADA MENORS DE 12 ANYS

DURADA 110'

logotip Cicle Gaudí.png

LIBERTAD

Dissabte 28 de maig a les 20:00

Per primera vegada en la seva vida, la Nora (14), sent que no troba el seu lloc: els jocs de nens li semblen ridículs i les converses dels adults encara li van grans. Però tot canvia amb l'arribada de la Libertad (15), la filla de la Rosana, la dona colombiana que cuida a la seva àvia amb alzheimer, amb qui passen l'estiu.

 

NO RECOMANADA MENORS DE 12 ANYS

DURADA 95'

logotip Cicle Gaudí.png

PARÁSITOS

Dissabte 4 de juny a les 20:00

Guanyadora de 4 Oscars, va fer història per guanyar a millor pel·lícula sent una pel·lícula en llengua no anglesa.

El fill gran d'una família pobre comença a fer classes particulars a casa d'una família rica i això donarà lloc a una sèrie de fets i resultats imprevisibles.

 

NO RECOMANADA MENORS DE 12 ANYS

DURADA 132'

Logo Cineclub.png

EL VENTRE DEL MAR

Divendres 10 de juny a les 20:00

Juny de 1816. La fragata Alliance, de la Marina francesa, embarranca davant les costes del Senegal. No hi ha bots suficients, construeixen una bassa; la fam, la inclemència de la mar, la bogeria i una lluita acarnissada es deslliguen en aquella bassa a la deriva.

 

NO RECOMENADA MENORS DE 16 ANYS

DURADA 75'

logotip Cicle Gaudí.png
bottom of page