Logo Cineclub.png

Cineclub del Coro, secció de 'El Coro', gaudeix de la selecció de pel·lícules al Teatre del Coro

Despedidas
Despedidas

DESPEDIDAS

Yōjirō Takita

Diumenge 03 d'octubre a les 18:00

Daigo Kobayashi, antic violoncel·lista d'una orquestra que s'acaba de dissoldre, acaba vagant pels carrers sense treball i sense massa esperança. Per això decideix tornar a la seva ciutat natal en companyia de la seva esposa. Allí aconsegueix una ocupació com a enterrador. Daigo descobrirà en aquest ritual de mort l'espurna vital que li faltava a la seva pròpia vida.

PREU: 3,00 € -  4,50 €

APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS

PEL·LICULES QUE HEM PROJECTAT
Bailando con Lobos poster
Bailando con Lobos poster

BAILANDO CON LOBOS

Kevin Costner

Dissabte 17 d'abril a les 18:00

Després de la Guerra de Secessió (1861-1865) i en plena colonització de l'Oest (1785-1890), el desencantat tinent John J. Dunbar es dirigeix a un llunyà lloc fronterer que ha estat abandonat pels soldats. La seva solitud ho impulsa a entrar en contacte amb els indis sioux. A poc a poc, entre Dunbar i els sioux s'estableix una relació de respecte i admiració mútua.

Pel·lícula guanyadora de 7 Oscars el 1990.

PREU: 3,00 € -  4,50 €

APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS

Alien el regreso
Alien el regreso

ALIENS, EL REGRESO

James Cameron

Dissabte 8 de maig a les 18:00

Alien és un organisme perfecte, una màquina de matar. L'oficial Ripley i la tripulació de la nau “Nostromo” s'havien enfrontat, en el passat, a aquesta monstruosa criatura. I només Ripley va sobreviure a la massacre. El planeta d'Alien va ser colonitzat. De sobte, es perd la comunicació amb la colònia i s'envia una expedició de marinis espacials, capitanejats per Ripley. Alien s'ha reproduït i aquesta vegada la lluita és per la supervivència de la Humanitat.

PREU: 3,00 € -  4,50 €

NO RECOMENADA PER MENORS DE 12 ANYS

FCC Alta definició.jpg
2qKgVX80.jpg

Col·laboració amb la V edició del BCN FILM FESTIVAL

FOTO-EL-CHICO
FOTO-EL-CHICO

EL CHICO

Charles Chaplin

Divendres 7 de maig a les 20:00

Charlot adopta un bebé abandonat. No triga a agafar-li afecte i quan creix li ensenya algunes tècniques essencials de supervivència de carrer. Amb el temps els dos formen un gran equip per a buscar-se la vida. Però un dia el noi es posa malalt i els serveis socials tracten d'arrabassar-li la custòdia a Charlot.

Amb "El Chico" (The kid), estrenat el 6 de febrer de 1921, Chaplin va donar un decisiu pas endavant en la seva carrera.

PREU: 3,00 € -  4,50 €

APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS

modern-times
modern-times

TIEMPOS MODERNOS

Charles Chaplin

Divendres 28 de maig a les 20:00

 

Sotmès a l'infernal ritme de producció en cadena de la fàbrica on treballa, un operari pateix un atac de nervis fins que un conjunt d'extravagants peripècies el condueixen a la presó. Quan surt, es troba amb una noia òrfena buscada per la policia. L'home i la noia s'uneixen per a enfrontar-se a les dificultats de la vida i als opressius engranatges de la industrialització.

PREU: 3,00 € -  4,50 €

APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS

Enemigo_m_o-922915975-large
Enemigo_m_o-922915975-large

ENEMIGO MÍO

Wolfgang Petersen

 

Dissabte 12 de juny a les 18:00

 

Enemics per instint, amics per necessitat, un humà i un alienígena amb aspecte de rèptil lliuren en un planeta hostil una dura batalla, part de la salvatge guerra que enfronta a la Terra amb el planeta Dracon, habitat per éssers monstruosos. Aquesta guerra aconsegueix una dimensió que pot posar en perill la supervivència de tots dos planetes i pot conduir a l'extermini total, però només forçats a confiar l'u en l'altre aconseguiran sobreviure.

PREU: 3,00 € -  4,50 €

APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS